Mobiele bar huren met personeel | BBQenGourmet.nl
Mobiele bar huren met personeel bij het BBQ feest
Alle blogitems
14 maart 2023

Mobiele bar huren met personeel bij het BBQ feest

Een mobiele bar met bier, wijn en frisdrank is een uitstekende optie voor elk feest of evenementLeestijd: 3 minuten

Een mobiele bar huren met personeel die het bier, wijn en frisdrank inschenkt en serveert is een uitstekende optie voor elk feest of evenement! Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeestje of een ander soort bijeenkomst, een mobiele bar kan zorgen voor de perfecte drankjes om de sfeer te verbeteren. In dit blog zullen wij meer vertellen over de voordelen van een mobiele bar en welke drankjes er vaak worden aangeboden.

"De mobiele bar van BBQ & Gourmet is dagelijks te huur inclusief personeel en de lekkerste drankjes. Op elke locatie!"

Voordelen van een mobiele bar huren

Een van de voordelen van een mobiele bar is dat het de gastheer of -vrouw ontlast van het regelen van de drankjes. Dit kan veel stress en moeite besparen, vooral als het gaat om grote groepen mensen. Een mobiele bar kan ook zorgen voor een professionele uitstraling en kan de gasten een geweldige indruk geven.

Verschillende soorten dranken

Onze mobiele bar biedt vaak een scala aan drankjes aan, waaronder bier, wijn en frisdrank.

Bier & speciaalbierbar

Bier is vaak een favoriet bij veel mensen en er zijn veel verschillende soorten bier beschikbaar. Het kan variëren van pils tot speciaalbieren en er zijn veel lokale en internationale opties beschikbaar. Een mobiele bar kan ook zorgen voor koud bier, wat vooral op warme dagen erg gewaardeerd wordt. Wil je een speciaalbieren bar bestellen? Gebn probleem! Wij selecteren samen met jou de bieren die je wilt en de mobiele bar staat bij jou op locatie met koude speciaalbieren.

Wijnbar & champagnebar

Wijn is ook een populaire keuze bij veel mensen en er zijn veel verschillende soorten wijn beschikbaar, zoals rood, wit, rosé en mousserende wijn. Een mobiele wijnbar kan ook zorgen voor wijnglazen en wijnopeners, wat handig is als er geen andere voorzieningen zijn. Wil je vooraf de wijnen proeven, dan sturen wij een aantal flessen naar je toe om te proberen.

Frisdrankbar

Frisdrank is een goede optie voor mensen die geen alcohol willen drinken. Er zijn veel verschillende soorten frisdrank beschikbaar, zoals cola, sinas, spa rood en 7-up. Het is belangrijk om ook te zorgen voor een optie zonder suiker, zoals water of spa blauw.

Mobiele cocktailbar

Een mobiele bar kan ook zorgen voor andere drankjes, zoals cocktails en mocktails. Dit kan een leuke toevoeging zijn aan het feest en kan de gasten een speciale ervaring geven. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende variatie is in de drankjes die worden aangeboden, zodat er voor elk wat wils is.

Shotjesbar

Wil je allerlei soorten shotjes serveren op het feest, bestel dan de shotjes bar. Met de lekkerste smaken en kleuren wordt het feest een echte party!

Apperol spritz bar

Met een lekkere fles prosecco, vers gesneden sinaasappel, bubbeld spa en een heerlijke fles Aperol maken wij de lekkerste apperol spritz vanuit de bar voor jou gasten. 

Gin Tonic bar

Ben jij of zijn jou gasten Gin Tonic liefhebbers, dan is de gin tonic bar die je moet bestellen voor het feest. De lekkerste gintonics worden geserveerd aan jou gasten met verse limoen en papierenrietjes. Aan alles wordt gedacht, ook het milieu :).

Mobiele bar thema's

Er zijn verschillende opties beschikbaar als het gaat om een mobiele bar. Sommige mobiele bars zijn volledig uitgerust met alles wat nodig is voor het serveren van drankjes, inclusief glazen, ijs, koelkasten en barkeepers. Andere mobiele bars zijn meer basic en vereisen dat de gastheer of -vrouw zorgt voor de benodigde benodigdheden.

Een mobiele bar kan op veel verschillende locaties worden gebruikt. Het kan worden opgezet in een zaal of feesttent, maar kan ook buiten worden geplaatst, bijvoorbeeld in een tuin of op een terras. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor de mobiele bar en dat er voldoende toegang is voor het serveren van drankjes.

Mobiele bar huren met personeel?

Wil jij een mobiele bar huren voor jou feest? Stuur ons een email naar info@bbqengourmet.nl met jou wensen en wij bekijken de beschikbaarheid van onze barren en personeel meteen voor je.

Vragen? 085-743 03 62

Deze klanten gingen u voor

Swiper icon
  • Leuke hapjes leuk opgediend. Jammer dat de sla overheerste bij de vitello tonato

    - Eline
  • 18 september 2024

    Superfijne service heerlijk eten compleet met servies en bestek

    - Anne-elise Loonstra
  • 18 september 2024

    Goede service Had nog maar 2 dagen om iets te regelen en dit werd supersnel opgepakt. Lekkere broodjes en goed verzorgd en op tijd geleverd.

    - TechniekFabriek
  • 17 september 2024

    Prima ervaren. Ondanks dat ze een noodstop moesten malen met de bus waardoor een en ander even opnieuw georganiseerd moest worden waren ze toch redelijk op tijd en de catering was voortreffelijk. Onze gasten waren dan ook aangenaam verrast.

    - Lipman
  • 17 september 2024

    Gekregen wat we verwacht hadden.

    - Fam. van den Broek
  • 17 september 2024

    Heerlijk eten en goede service

    - Irma
  • 17 september 2024

    Mijn oorspronkelijke cateraar kon plotseling niet leveren nog vier dagen te gaan en stond met de rug tegen de muur. Hapjes aan huis wist nog een cateraar te vinden die op zondag geweldige schalen met borrelhapjes kwam leveren. Iedereen heeft er zichtbaar van genoten Dankjewel..

    - Verbeek
  • 17 september 2024

    Goed en lekker eten. De communicatie met het bedrijf verloopt soepel. Visite was alleen maar positief over het eten. Sommigen hebben het bedrijf genoteerd voor eigen bestellingen.

    - Milou
  • 16 september 2024

    Goede service en communicatie voldoende eten echter de kwaliteit wat je van een Tappa s buffet mag verwachten was matig. Mocht wat mij betreft wat meer variatie inzitten. Iets teveel hollandse invloed.

    - umcg ambulancezorg
  • 16 september 2024

    prettige communicatie en heerlijk gegeten

    - Frieda
  • 15 september 2024

    Prima prijs-kwaliteit verhouding. Vrij last minute besteld maar allemaal heel soepel verlopen.

    - Roozendaal
  • 13 september 2024

    Geweldige lekkere hapjes voor ons feestje. Netjes op tijd geleverd en hoeveelheid naar verwachting.

    - Conny Evers
  • 13 september 2024

    Teleurstellende Tapas ervaring

    - Vermeer Foods
  • 12 september 2024

    De high tea was een groot succes lekkere broodjes en meer dan genoeg. Ook goed contact gehad met het bedrijf over de levertijd. Heel erg bedankt

    - Excent Tandtechniek Groningen
  • 10 september 2024

    Het was een heerlijke Italiaanse maaltijd met meer dan genoeg eten. Prima contact met de cateraar en netjes op tijd alles bezorgd en opgehaald. Wij en alle gasten zeer tevreden

    - Van der Graaf
20 / 4761 beoordelingen Alle reviews bekijken >