Moederdag vieren met een BBQ of gourmet | BBQengourmet.nl
Moederdag vieren met een BBQ of gourmet
Alle blogitems
24 april 2023

Moederdag vieren met een BBQ of gourmet

Wij zorgen ervoor dat Moederdag dit jaar extra bijzonder wordt!Leestijd: 4 minuten

Moederdag vieren met BBQ of gourmet

Moederdag is dé dag om je moeder eens flink in de watten te leggen. En wat is er nu leuker dan dat te doen met een gezellige barbecue of gourmet met het hele gezin? Het enige probleem is vaak dat het organiseren van zo'n feestje behoorlijk wat tijd en energie kost. Gelukkig kun je dit jaar een beroep doen op een cateraar die alles voor je regelt. Zo wordt Moederdag vieren extra ontspannen en feestelijk!

Ontzorgen

Een cateraar kan je volledig ontzorgen als het gaat om de organisatie van een BBQ of gourmet voor Moederdag. Zo hoef je zelf geen boodschappen te doen, het vlees te marineren of de groenten te snijden. Alles wordt voor je geregeld, van het bereiden van het eten tot het opzetten en afbreken van de benodigde materialen. Zo kun je optimaal genieten van de tijd met je moeder en de rest van je familie, zonder je druk te hoeven maken over de organisatie van het feest.

Bekijk ook bbq mogelijkheden voor Moederdag

Cateraar inhuren voor het cadeau

Een cateraar kan je helpen om de perfecte BBQ of gourmet samen te stellen voor Moederdag. Bijvoorbeeld door je te adviseren over welke gerechten het beste passen bij de smaak van je moeder en de rest van de familie. Maar ook door rekening te houden met speciale wensen, zoals vegetarisch of halal. Zo wordt het feest helemaal op maat gemaakt en wordt er voor iedereen iets lekkers geserveerd.

BBQ of Gourmet laten bezorgen

Een bijkomend voordeel van het inschakelen van een cateraar voor Moederdag is dat het eten bij je thuis wordt bezorgd. Zo hoef je zelf niet te sjouwen met zware tassen en kun je direct aan de slag met het bereiden van het eten. En ook het serviesgoed en de benodigde materialen worden door de cateraar meegeleverd, zodat je zelf niets meer hoeft aan te schaffen.

Wij bezorgen ook op zondag!

En last but not least: ook op zondag, de dag waarop Moederdag wordt gevierd, kun je een BBQ of gourmet bestellen bij een cateraar. Zo hoef je geen rekening te houden met openingstijden of andere beperkingen. Je kunt gewoon zelf bepalen op welk tijdstip je het feest wilt laten beginnen en de cateraar zorgt ervoor dat alles op tijd bij je wordt bezorgd.

Kortom, wil je Moederdag dit jaar extra bijzonder maken? Overweeg dan eens om een BBQ of gourmet te bestellen bij een cateraar. Zo wordt het feest geheel ontzorgd en kun je optimaal genieten van de tijd met je moeder en de rest van je familie. En ook niet onbelangrijk: je hoeft zelf niets meer te doen en kunt je volledig focussen op het feest en op het genieten van al het lekkere eten. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je moeder in het zonnetje zetten en samen genieten van een gezellige dag!

Het bestellen van een BBQ of gourmet voor Moederdag is dus een slimme keuze als je er zeker van wilt zijn dat alles goed geregeld is en je moeder een onvergetelijke dag bezorgt. Bij BBQenGourmet.nl kun je kiezen uit verschillende pakketten en gerechten, zodat je altijd iets vindt wat past bij jouw wensen en budget. Bovendien wordt alles vers bereid en op maat samengesteld, zodat je gegarandeerd een smakelijke en gezellige dag hebt met je familie.

Origineel cadeau voor Moederdag

Al met al is een BBQ of gourmet laten bezorgen door een cateraar een ideale manier om Moederdag te vieren. Wij ontzorgen je volledig, je hoeft zelf niets meer te doen en je kunt volop genieten van een gezellige dag met je moeder en de rest van de familie. Bovendien is het bestellen van een BBQ of gourmet ook nog eens heel gemakkelijk en snel geregeld. Kies het pakket dat het beste bij jou past, geef je bestelling door en laat de cateraar de rest regelen. Zo wordt Moederdag dit jaar gegarandeerd een groot succes!

Vragen? 085-743 03 62

Deze klanten gingen u voor

Swiper icon
  • Leuke hapjes leuk opgediend. Jammer dat de sla overheerste bij de vitello tonato

    - Eline
  • 18 september 2024

    Superfijne service heerlijk eten compleet met servies en bestek

    - Anne-elise Loonstra
  • 18 september 2024

    Goede service Had nog maar 2 dagen om iets te regelen en dit werd supersnel opgepakt. Lekkere broodjes en goed verzorgd en op tijd geleverd.

    - TechniekFabriek
  • 17 september 2024

    Prima ervaren. Ondanks dat ze een noodstop moesten malen met de bus waardoor een en ander even opnieuw georganiseerd moest worden waren ze toch redelijk op tijd en de catering was voortreffelijk. Onze gasten waren dan ook aangenaam verrast.

    - Lipman
  • 17 september 2024

    Gekregen wat we verwacht hadden.

    - Fam. van den Broek
  • 17 september 2024

    Heerlijk eten en goede service

    - Irma
  • 17 september 2024

    Mijn oorspronkelijke cateraar kon plotseling niet leveren nog vier dagen te gaan en stond met de rug tegen de muur. Hapjes aan huis wist nog een cateraar te vinden die op zondag geweldige schalen met borrelhapjes kwam leveren. Iedereen heeft er zichtbaar van genoten Dankjewel..

    - Verbeek
  • 17 september 2024

    Goed en lekker eten. De communicatie met het bedrijf verloopt soepel. Visite was alleen maar positief over het eten. Sommigen hebben het bedrijf genoteerd voor eigen bestellingen.

    - Milou
  • 16 september 2024

    Goede service en communicatie voldoende eten echter de kwaliteit wat je van een Tappa s buffet mag verwachten was matig. Mocht wat mij betreft wat meer variatie inzitten. Iets teveel hollandse invloed.

    - umcg ambulancezorg
  • 16 september 2024

    prettige communicatie en heerlijk gegeten

    - Frieda
  • 15 september 2024

    Prima prijs-kwaliteit verhouding. Vrij last minute besteld maar allemaal heel soepel verlopen.

    - Roozendaal
  • 13 september 2024

    Geweldige lekkere hapjes voor ons feestje. Netjes op tijd geleverd en hoeveelheid naar verwachting.

    - Conny Evers
  • 13 september 2024

    Teleurstellende Tapas ervaring

    - Vermeer Foods
  • 12 september 2024

    De high tea was een groot succes lekkere broodjes en meer dan genoeg. Ook goed contact gehad met het bedrijf over de levertijd. Heel erg bedankt

    - Excent Tandtechniek Groningen
  • 10 september 2024

    Het was een heerlijke Italiaanse maaltijd met meer dan genoeg eten. Prima contact met de cateraar en netjes op tijd alles bezorgd en opgehaald. Wij en alle gasten zeer tevreden

    - Van der Graaf
20 / 4761 beoordelingen Alle reviews bekijken >